Ligging

Het chalet is gelegen in Oostenrijk op de zuidhelling van de Kopfberg met uitzicht op het Dachsteingebergte. Uw auto heeft een eigen parkeerplaats.

Op 100 meter afstand is het ontvangstcentrum met restaurant, zwembad, sauna, winkel, receptie, verhuur en kinderopvang. Hier kunt u ski’s, en mountainbikes of fietsen huren.

Op een paar minuten afstand ligt het dorp Annaberg met winkeltjes, restaurant en garage. Iets verder ligt het levendige stadje Abtenau met aantrekkelijke winkels, grote supermarkten, sfeervolle restaurants en overige voorzieningen.

Faciliteiten

In het hoofdgebouw van het park zijn talloze faciliteiten. Er is opvang mogelijk voor kinderen vanaf 4 jaar. U heeft de hele dag gratis toegang tot het verwarmde zwembad en de sauna.

U kunt bij de balie verse broodjes bestellen en er worden regelmatig evenementen en thema-dagen georganiseerd. In het winkeltje vindt u een klein basisassortiment.

‘s-Winters kunt u hier ski’s en schoenen huren en skilessen boeken (kinderen vanaf 3 jaar). Bij de voet van de piste, waar u eveneens skilessen kunt boeken, is een prachtige speelweide voor de kleintjes waar ze zich de hele dag kunnen vermaken met lopende band en allerlei attributen.

Recreatie

Dachstein biedt talloze recreatiemogelijkheden. Er is een grote verscheidenheidenheid aan bezienswaardigheden.

Wandeltochten van een uur of van een hele dag: langs bergweiden of stijle rivierkloven, over bergtoppen of in grotten. U kunt uw voeten verfrissen aan de Jungbrunnenweg, kajakken in Aquasalza of raften over een bergrivier.

Houdt u van golf, rodelen, parasailen of paardrijden? Bij ons kan dat allemaal en nog veel meer. In het chalet vindt u uitgebreide documentatie. En: met uw gastenkaart zijn veel van deze attracties gratis of met flinke korting!